ZET-ov vozač oduševio putnicu: "Drago mi je vidjeti da u mom gradu ima pristojnih i spremnih pomoći"

 Screenshot: YouTube

JEDNA Zagrepčanka na Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" pohvalila je jednog vozača ZET-a koji ju je potpuno oduševio svojim postupcima i spremnošću da pomogne.

"Meni je ovu srijedu uljepšao vozač ZET-ove 14-ice koja je krenula s Mihaljevca u 11:55. Kao prvo, čitajući novine posljednjih tjedana, odlučila sam ne kupovati karte od vozaća jer im to oduzima vrijeme i smanjuje koncentraciju (barem tako pišu kolege novinari), ali sam danas bila u cajtnotu, nisam stigla na kiosk, pa sam gospodina vozača ljubazno zamolila dvije karte od 4 kune. Dao mi ih je, odgovorila sam 'hvala', vratio mi je kusur i uzvratio 'hvala vama'. To se baš više i ne može ćesto čuti, pa je tu zaradio moj prvi plus! A onda je na stanici kod Male scene u tramvaj htio ući stariji gospodin paraplegičar u kolicima. Pošto na stanici nije bilo nikoga osim jedne gospođe, izašao je van, unio gospodina u kolicima u vozilo, a na stanici u Draškovićevoj opet ga je iznio van iz tramvaja. I sve je to učinio bez ikakvog mrskog izraza lica, bez prigovaranja. Drago mi je vidjeti da u mom rodnom gradu ima onih koji su pristojni i spremni pomoći. Zato ima i nas koji smo spremni pohvaliti te male, ali lijepe geste", stoji u objavi oduševljene putnice.

>>>"Neznani junače iz busa 201 - hvala ti": Putnik i vozač ZET-a zajedničkim snagama spasili večer<<<

 "Svaka čast ovom vozaču, kad bi barem takvih bilo više", komentirali su ostali članovi grupe, a objava je odmah skupila više od tisuću i pol lajkova. 

 

Pročitajte više