Žiri Plesa sa zvijezdama oduševili Franka i Ištvan, ali i seksi noge Vanesse Radman

ZAPOČELA je i četvrta sezona popularnog showa "Ples sa zvijezdama". Pod voditeljskom palicom Barbare Kolar i Duška Ćurlića, svoje plesne sposobnosti u ovoj sezoni odmjerit će Gordan Kožulj, Iva Šulentić, pjevač Sandi Cenov, Franka Batelić, Frano Lasić, glumica Vanessa Radman, Vedran Mlikota i Ana Ugarković, i to sve pod budnim okom žirija: Elija Bašana, Milke Babović, Dinka Bogdanića i Davora Bilmana.

Najmanje bodova, samo 20, dobili su Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit

U prvoj emisiji "Plesa za zvijezdama", u kojoj su natjecatelji plesali cha-cha-cha i engleski valcer, najviše glasova žirija dobili su Franka Batelić i Ištvan Varga, dok su najmanje bodova, samo 20, dobili Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit. Također, puno komplimenata žiri je imao i na račun seksi nogu glumice Vanesse Radman koja je zaplesala s Robertom Schubertom.

"Jako lijepa figura i jako lijepe noge. Robert je iz vas izvukao maksimalnu ženstvenost", pohvalio je Dinko Bogdan Vanessu i Roberta. Ništa manje komplimenata nisu im udijelili ni ostali članovi žirija. "Vanessa ima dovoljno drskosti, čak i previše. Sviđa mi se", bio je kratak Davor Bilman. Za svoju izvedbu osvojili su 24 boda.

"Mislim da ste vi trebali biti žiri u 'Pjevajmo sa zvijezdama'"

Prvi plesni par koji je zaplesao večeras bili su Vedran Mlikota i Marija Šantek. Oni su oduševili žiri svojom koreografijom koja je bila inspirirana Halloweenom. "Vedran je bio vrlo kreativan i mogu reći da to nije bio loš valcer", rekao je Elio Bašan dok je Davor njihov ples nazvao "Glumite sa zvijezdama". "Mislim da ste vi trebali biti žiri u 'Pjevajmo sa zvijezdama'", našalio se Mlikota koji je, zajedno s partnericom Marijom, dobio 21 bod.


Treći su na podiju zaplesali Ištvan i Franka. "Vrlo ste skladan par, elegantan. Pokazali ste da ste oboje izvrsni. Čestitam", bio je komentar Bogdanića. Nakon Ištvana i Franke, koji su osvojili čak 34 boda, cha-cha-cha su otplesali Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit. Žiri je više komentirao izvrsno Anino kuhanje nego ples što i ne čudi s obzirom da su im dali tek 20 bodova i tako ih smjestio na dno liste natjecatelja u prvoj emisiji.

"Podsjeća me na mene, visok, lijepog izgleda, mišičav. Jako ste lijepo plesali, za standard izvrsno", poručio je žiri Ani Herceg i Gordanu Kožulju koji ih je iznenadio elegantnim držanjem. Žiri ih je nagradio s 30 bodova. Nakon njih, cha-cha-cha zaplesali su Iva Šulentić i Davor Horvatinčić. Njihova energična koreografija i pokreti oduševili su publiku koja im je dala veliki pljesak, ali i žiri koji im je dao 30 bodova.

"Mirjana malo obrati pažnju na njegov gornji dio tijela, malo je tvrd"

Sandi Cenov i Gabrijela Pilić otplesali su engleski valcer, ali pomalo ukočeno, bar što se Sandija tiče. Ukočenost su mu zamjerili i članovi četveročlanog žirija koji mu poručuje da više sluša partnericu Gabrijelu. Posljednji par koji smo gledali bili su šarmantni Frano Lasić i Mirjana Žutić koji su od žirija dobili samo 21 bod. "Mirjana malo obrati pažnju na njegov gornji dio tijela, malo je tvrd", rekao je Dinko Bogdanić.

Koji će od parova prvi ispasti u četvrtoj sezoni Plesa za zvijezdama saznat ćemo već druge subote kad će natjecatelji plesati rumbu. Njihov ostanak ovisit će o glasovima žirija, ali i gledatelja.

Pročitajte više