Živčani slom Mische Barton: Glumica završila na psihijatrijskom promatranju

PROBLEMATIČNA tinejdžerska zvijezda, Mischa Barton, trenutačno se nalazi u poznatom holivudskom medicinskom utočištu na prisilnom psihijatrijskom promatranju. Popularni Cedars Sinai, inače poznat po tome da privatnost svojih klijenata štiti pod cijenu života, ovu informaciju  nije potvrdio niti demantirao, ali zato ima netko tko jest.

Predstavnici losanđeleske policije obratili su se novinarima i ispričali im kako su dobili poziv za hitnu intervenciju na imanju Mische Barton, a nazvala ih je glumica sama. Policiji se obratila zbog psihičkih problema i trenutačne neuračunljivosti, a oni su pozvali medicinsko osoblje poznate klinike koji su je odveli sa sobom.

Alkohol, droge i lezbijski poljupci...

Zvijezda tinejdžerske sapunice "O.C." policiji i liječnicima poznata je otprije - 2007. godine uhićena je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i pod utjecajem marihuane, nakon čega se sama dobrovoljno prijavila u kliniku za odvikavanje kako bi obožavateljima, ali i producentima dokazala da je sabrana i zrela za nove poslove. Međutim, osim poneke "lagane" ulogice, Mischi njezin upitni talent nije donio nikakve značajne poslove, a u zadnje vrijeme pribjegla je izazivanju skandala, ne bi li svoje ime zadržala u medijima.

...gaćice i golotinja

Pokazala je gaćice, ljubakala se s curama, i na kraju, najbitnije, skinula se gola - za potrebe snimanja filma "Assasination of a School President" , novog filmskog uratka u kojemu ćemo je moći uskoro gledati.

Pročitajte više