Život na visokoj nozi: Ovako doista izgleda let od 225 tisuća kuna

Screenshot: Youtube

JESTE li ikada maštali kako bi to bilo uživati u svim pogodnostima koje imaju bogataši? Zamislite samo situaciju u kojoj ne morate čekati u redu na aerodromu, sve imate na dohvat ruke ili će netko drugi napraviti za vas. E pa novac može kupiti sve, a kako se živi na visokoj nozi iskusio je popularni američki bloger Brian Kelly, koji je poznatiji internetskoj publici pod imenom The Points Guy.

Brian je tako za avio kartu u jednom smjeru izdvojio 225 500 kuna za let od New Yorka do Abu Dhabija, te je naravno cijeli put snimio.

Što sve uključuje "ponuda"?

Cijelo iskustvo leta počinje od jutra kada ga iz agencije probude na vrijeme, a ispred kuće ga čekaju vozači u dva luksuzna automobila, u BMW-u 7 i u Cadillacu Escaladi. Mogao je birati u kojem se autu želi voziti, a u kojem samo želi da se vozi njegova prtljaga.

Dok je čekao let, bio je smješten u luksuznu čekaonu u kojoj je mogao odmoriti, bogato objedovati, otuširati se, te izabrati hoće li se na avion ukrcati prvi ili posljednji. Naravno, na raspolaganju mu je i osobni bulter koji se brine da mu ništa ne nedostaje, te da uvijek ima dostupnu šifru za Wireless.

Kada je napokon i stigao u avion, nije dobio samo svoje mjesto, već vlastitu kabina s malim dnevnim boravkom, spavaće sobe s velikim krevetom te privatne kupaonice s grijanim podom. Zaboravite na oskudni ručak u avionu, jer u ovoj verziji imate i svojeg osobnog kuhara.

Ipak, uz sve pogodnosti koje je imao, djelatnici su mu zaboravili ukrcati prtljagu, no isprika je ubrzo stigla u paketu nove odjeće i obuće po dolasku u Abu Dhabi. Isplati li se? procijenite sami. Ako se nije kući vraćao u istoj maniri u kojoj je došao, sigurno mi je povratak u ekonomskoj klasi prisjeo.
 

Pročitajte više