Zlatna olimpijka bila u karanteni s novim dečkom, bivšim mužem - i njegovim dečkom

Foto: Instagram

ZLATNA olimpijka Rebecca Adlington tijekom karantene objavila je fotografiju sa svojom kćeri i novim dečkom, ali i bivšim mužem i njegovim dečkom. 

Njih je petero živjelo zajedno tijekom lockdowna u Velikoj Britaniji, a 31-godišnja plivačica pokazala je da je u potpunosti prihvatila biseksualnost bivšeg muža.

Rebecca i bivši muž Harry Needs imaju petogodišnju kćer Summer, a sportašica je trenutno trudna s novim dečkom Andrewom Parsonsom te očekuju sina.

"Svi se slažemo jer je riječ o Summer. A Hatty je jako dobar otac. Svidjela mi se karantena s kćeri i to što smo provele više vremena zajedno", dodala je.

Ona i Harry, također plivač, razveli su se nakon 18 mjeseci braka, a kako bi i on provodio vrijeme s kćeri, s novim dečkom Michaelom Gunningom uselio se kod Rebecce.

"Povremeno je bilo teško, no sad kad pogledam sve, jasno mi je da ne bismo mogli vratiti vrijeme i da je takva bila situacija. Summer je to bilo normalno, djeca su fleksibilnija od nas odraslih", rekla je Rebecca.

Harry je ranije priznao da Rebecci tijekom braka i petogodišnje veze nikad nije govorio o svojoj seksualnosti.

"Pričali smo tek nakon što smo se razveli. Nisam imao dojam da sam je prevario, jer sam je volio, no nikad prije braka nisam imao priliku istražiti svoju seksualnost", rekao je Harry.
 

Pročitajte više