"Znate da on ima dijete?": 13 puta kad su slavni otkrili tajne drugih celebova

Foto: Instagram

SVATKO ima svoje tajne i općenito vjerujemo svojim prijateljima da ih neće otkriti drugima. Ponekad, međutim, slučajno ispuste nešto što bismo radije zadržali u tajnosti. Evo 13 puta kada su slavni slučajno otkrili stvari o drugim poznatim osobama.

Amy Schumer izdala Michaela Ceru

Tijekom zajedničkog intervjua 2022., Amy Schumer slučajno je otkrila da je njezin kolega iz serije Life & Beth Michael Cera nedavno postao otac. "Michael također ima dijete. Je li to javno poznato? Upravo sam to otkrila, upravo sam otkrila njegovu bebu", rekla je za Entertainment Tonight. Nekoliko dana kasnije Michael je potvrdio da ima 6-mjesečnog sina.

T-Pain otkrio da je FKA Twigs zaručena za Roberta Pattisona

Godine 2015. T-Pain je slučajno otkrio da je FKA Twigs zaručena za Roberta Pattinsona. "Pa, prvi put sreli smo se u studiju. Njezina se glazba od tada dosta promijenila. Ali ona je toliko na turneji, i kad god je nazovem, ona je na drugom mjestu. I sada je zaručena, tako da će to biti sasvim nova stvar. ... Da, za starog Pattyja (Roberta Pattinsona). Ne znam je li željela da itko to zna...", rekao je Vultureu. People je potvrdio da su FKA Twigs i Robert doista bili zaručeni.

Kelly Rowland otkrila da Beyonce čeka kćer

Kelly Rowland je 2011. zabunom otkrila da Beyoncé i Jay-Z čekaju kćer. "Mislim da će joj njezin tata ionako dati sve, sve što joj ja mogu dati je ljubav", rekla je za Us Weekly, razgovarajući o potencijalnim darovima za bebu. 

Godine 2023. Kelly je izrazila žaljenje zbog toga što je ispričala sve. "O moj Bože. Kad sam pogriješila i rekla spol Beyoncéinog djeteta kad je bila trudna s Blue. To je bio najgori trenutak ikad", rekla je u jednom podcastu. 

Sabrina otkrila privatan račun Instagram kolege

Godine 2019. Sabrina Carpenter slučajno je otkrila privatan profil svog kolege iz serije Girl Meets World Coreyja Fogelmanisa - greškom ga označivši umjesto njegovog glavnog Instagram računa.

Happy 20th to the sweetest most platonic relationship in my life. I’m sorry i leaked your finsta and crammed eleven cookies into the VCR, but i love you more and more every day🎈

Objavljuje Sabrina CarpenterUtorak, 13. kolovoza 2019.

Britney o Zoe

Godine 2014. Britney Spears slučajno je otkrila da njezina kolegica iz filma Crossroads Zoe Saldaña očekuje blizance. "Tko zna hoćemo li ikada raditi još jedan film zajedno? To je jako dobra ideja. Ali ona je trenutno trudna s blizancima. Stoga sam sigurna da je pred njom velika budućnost", rekla je za Entertainment Tonight.

Kolega Mandy Moore o njezinim zarukama

Godine 2017. Chris Sullivan, kolega Mandy Moore iz filma This Is Us, otkrio je da je ona zaručena za Taylora Goldsmitha. "Upravo sam bio u studiju s njezinim dečkom, a sada i zaručnikom, Taylorom. Nije rekao ni riječ! Činio se pomalo vrckavim, ali uvijek je prilično svoj... Poznajem ga vrlo dobro. Jedan je od meni najdražih osoba, a on i Mandy su nevjerojatan par", rekao je za Entertainment Tonight.

Oprah o trudnoći Mindy Kaling

Godine 2017. Oprah Winfrey slučajno je otkrila trudnoću svoje kolegice iz serije A Wrinkle in Time Mindy Kaling. "Tada mi je rekla. Otvorila sam usta. 'Što si upravo rekla?' Rekla je: 'Oh, Oprah, mislim da ne znaš. Trudna sam pet mjeseci.' A ja sam rekla, 'Što?!'" rekla je za People i nastavila: 

"To je bilo to, i samo smo se smješkali. A onda sam rekla Reese Witherspoon: 'Jesi li znala?', a ona je rekla: 'I ja sam upravo saznala.' A onda sam rekla redateljici Avi DuVernay: 'Jesi li znala?' A ona je rekla: 'Upravo sam saznala'", kazala je Oprah.

Otkriven je i spol Mindynog djeteta

Otprilike dva mjeseca kasnije, glumci Beth Grant i Ed Weeks iz serije The Mindy Project otkrili su da će Mindy Kaing dobiti djevojčicu. "Baš sam oduševljena! Plakala sam kao beba što je djevojčica... samo mislim da je Mindy dorasla tome. Jednostavno mislim da je spremna i jako sam sretna zbog nje jer imam kćer koja puni 25 godina, a to je nešto najbolje na svijetu", rekla je Beth za Us Weekly. 

Jimmy Kimmel zeznuo

Kad se Rachel Weisz pojavila u emisiji Jimmy Kimmel Live! 2021., voditelj je nenamjerno prekršio jedno od Marvelovih pravila otkrivši prezime lika Crne udovice. Rekao je ime Melina Vostokoff.

Glumac otkrio koji će lik umrijeti u nastavku Star Warsa

Jiang Wen je 2016. otkrio da će u filmu Rogue One lik njegovog kolege Donnieja Yena, Chirrut Imwe, umrijeti. "On i ja smo bili partneri i vjerovao je, naravno, u Silu. Ali moj lik u to vrijeme nije vjerovao u Silu. Ali pretvaram se da će svi oni, neki, izvršiti veliku misiju. Ne znam smijem li to reći. A kada je ovaj tip umro, ja sam radio nešto bolje. Vjerujem da je on mislilac, a ja sam izvršitelj", rekao je tijekom panela na Star Wars Celebration Europe.

Diplo snimao vjenčanje bez dopuštenja

Kad su se Joe Jonas i Sophie Turner vjenčali u Las Vegasu 2019., Diplo je uživo prenosio cijelu ceremoniju bez njihovog dopuštenja. "Da, on je to uništio. Volim Dipla, ali on voli svoj Instagram više od 13-godišnjaka. On objavljuje svakih pet sekundi. Doslovno je to prenosio uživo s raznim filtrima", rekao je Joe za Capital Breakfast.

Marry Berry se slučajno izlanula

Godine 2015., sutkinja The Great British Bake Off Mary Berry pogrešno je rekla voditelju BBC Radio 2 Chrisu Evansu koji natjecatelj sljedeći napušta show. "Već smo izgubili dvoje. Čekaj malo, već smo izgubili troje. Marie, Dorret (Conway), a prvog tjedna bio je to ljupki dečko sa šeširićem", rekla je.

Jack Black o trudnoći Angeline Jolie

Tijekom zajedničkog intervjua u Today Showu 2008., Jack Black je rekao svijetu da je njegova kolegica iz filma Kung Fu Panda Angelina Jolie trudna s blizancima. Novinarka Natalie Morales upitala je: "Potvrđeno je? Je li ih dvoje?" Angelina je odgovorila: "Da, da, to smo već potvrdili. Pa, Jack je to zapravo upravo potvrdio."

 

Pročitajte više