Znate li tko je Milena iz velikog hita Novih fosila?

UOČI velikog zagrebačkog koncerta, kojeg će Novi fosili održati u Ciboni 12. svibnja, u Glazbenom showu Dalibora Petka su gostovali Rajko Dujmić, Vladimir Kočiš Zec, Marinko Colnago, Sanja Doležal i Nenad Šarić te tom prilikom održali i radijski koncert tijekom kojeg izveli neke od svojih najvećih hitova. Petko je Novim fosilima priredio i veliko iznenađenje - pronašao je medicinsku sestru Milenu iz Negotina na Vardaru, koja je poslužila kao inspiracija velikom hitu od prije dvadesetak godina.

"To je obećana pjesma. Milena je majka dvoje djece i priča je vrlo osobna. To je zapravo priča o svim medicinskim sestrama", otkrio je Rajko, a kad je Milenu čuo u eteru, ostao je bez teksta. "Nisam se nadala da će obećanje biti ispunjeno. No, ispala je dobra pjesma, koju svi i danas slušaju i drago mi je zbog toga", priznala je uzbuđena Milena. Dok je ostatak ekipe slušao Milenu u nevjerici, Sanja je uspjela reći da su jako sretni što je čuju te da se nadaju skorašnjem susretu nakon toliko godina.
 
Snježana Mehun pristala je ponoviti svoju ulogu u nastavku spota "Dobre djevojke"

Veselu atmosferu dodatno su zagrijali i ostali gosti iznenađenja: Željka Ogresta rekla je da će razmisliti o nastavku mjuzikla "Za dobra stara vremena"; Aleksandar Petrović prisjetio se zajedničkih uspjeha tadašnje Cibone i Fosila; Snježana Mehun pristala je ponoviti svoju ulogu u nastavku spota "Dobre djevojke", ali bez trajne; Arsen Dedić otkrio je kako je postao kum Novim fosilima...

Novi fosili rekli Vlatki Pokos da će joj rado zasvirati na svadbi: "Joj, ja bih se možda i udala, ali nemam za koga"

Pričali su i Stevo Cvikić, Zrinko Tutić, a Vlatka Pokos, koja je trebala pjevati pjesmu "Rock me baby", ali je tada imala samo 16 godina, otkrila je da je plakala kad je Riva pobijedila na Eurosongu. Novi fosili rekli su da će joj rado zasvirati na svadbi. "Joj, ja bih se možda i udala, ali nemam za koga", smijala se Vlatka.

Ipak, ekipa se najviše raznježila kad je u eteru čula svoje sinove i kćeri, koji su Fosilima pripremili posebno iznenađenje zaželjevši im puno uspjeha na nadolazećoj turneji.

Pročitajte više