Zrinka Cvitešić objavila sliku s majkom koja se rijetko pojavljuje u javnosti

Foto: Instagram

GLUMICA Zrinka Cvitešić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju s majkom Višnjom, koja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

Zrinka i inače svoj privatni život drži u tajnosti, ali sada je nekako odlučila objaviti sliku sebe i svoje majke Višnje. "Mama. Nema potrebe za objašnjavanjem", napisala je Zrinka u objavi. Sliku je do sada lajkalo gotovo 800 ljudi.

Inače, Zrinka je posljednjih tjedana često spominjana u medijima zbog nove Primeove serije The Power, u kojoj ima zapaženu ulogu. Premijera serije, koja se početkom travnja počela emitirati na Prime Videu, održala se u Londonu i New Yorku. Na britanskoj premijeri Cvitešić je pokazala svoju kratku frizuru i pojavila se u crnim hlačama i prozirnom korzetu, dok se za premijeru u SAD-u odlučila za haljinu s dubokim dekolteom i ekstenzije.

Serija se temelji na romanu britanske autorice Naomi Alderman. Zrinka u seriji glumi lik Tatiane Moskalev, bivše gimnastičarke i prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. 

Uz Cvitešić, u seriji glume i Toni Collette, John Leguizamo, Toheeb Jimoh, Halle Bush i mnogi drugi, a producirala ju je produkcijska kuća Sister Jane Featherstone. Zanimljivo je da su se u redateljskim i scenarističkim ulogama našle isključivo žene.

Pročitajte više