Zvijezda Baywatcha i njezin suprug milijarder čekaju prvo dijete

Foto: Profimedia

Američka glumica i model Kelly Rohrbach (33) čeka prvo dijete s 42-godišnjim suprugom Steuartom Waltonom.

Glumica, koja je u ulozi C. J. Parker zamijenila legendarnu Pamelu Anderson u filmu Baywatch iz 2017. godine, viđena je s trudničkim trbuhom dok je uživala sa suprugom na plaži u Malibuu. Vjenčali su se prije četiri godine, a Walton je američki odvjetnik, investitor i poslovni čovjek, koji dolazi iz obitelji američkih milijardera, a osobno bogatstvo procjenjuje mu se na 310 milijuna dolara.

Strastveni pilot direktor je Walmarta, najveće svjetske tvrtke po prihodima, koja je u vlasništvu njegove obitelji, suosnivač privatne investicijske tvrtke, a njegov diverzificirani portfelj uključuje udjele u raznim kompanijama, od naprednih tehnoloških tvrtki do start-upova.

Kelly Rohrbach inače je poznata po vezi s legendarnim holivudskim neženjom Leonardom DiCaprijem, s kojim je hodala 2015. Glumu je studirala u Londonu, a bila je i uspješna golferica, koja si je, zahvaljujući sportskim uspjesima i rezultatima na travnatom terenu, financirala školovanja.

Osim već spomenutog Baywatcha, igrala je glavnu žensku ulogu u The P.E.T. Squad Files i epizodne uloge u TV serijama Dva i pol muškarca, Djevojke na zadatku i The New Normal. Radila je i kao model, uz ostalo, snimila je kampanju za Gap te bila jedno od omiljenih lica časopisa Sports Illustrated.

Pročitajte više