Zvijezda Beverly Hillsa bankrotirala, prijatelje zaprepastilo kad su saznali što je najviše brine

Foto: Instagram

TORI SPELLING je odrasla kao razmažena kći jednog od najpoznatijih američkih producenta Aarona Spellinga, pa nije ni čudo da se ne zna snaći kad dođe u dodir s realnošću.

Karijeru je započela ulogom u hit seriji devedesetih "Beverly Hills 90120" koja joj je donijela veliku popularnost.

Nakon očeve smrti nije naslijedila milijune koje je očekivala, a također nije uspjela ostvariti značajnije uloge, te je uglavnom glumila sporedne likove u televizijskim serijama. Neko je vrijeme sa suprugom Deanom McDermottom snimala reality show o njihovom životu.

Sve to joj, izgleda, nije pomoglo da uspije održavati život na visokoj nozi na koji je navikla. Ona i suprug našli su se u financijskim problemima koji su se samo počeli redati. Država od njih traži porez koji duguju još od 2014., Deanova bivša žena zahtijeva alimentaciju za njihovog sina, American Express ih tuži zbog nepodmirenih računa...

No, to nije najčudniji dio ove priče. Radar Online prenosi da je glumica zabrinuta jer si više ne može priuštiti tretmane botoksom i filere.

Zvijezda Beverly Hillsa odrasla je u bogatstvu, a sad je pred bankrotom

Iako se Tori već ranije proslavila izjavama o tome kako je toliko navikla na luksuz da ga se ne zna odreći, ovaj put njeni prijatelji smatraju da je prevršila svaku mjeru.

"To je ludost! Ne pada joj na pamet da je nedavno rodila peto dijete i da ih treba nekako prehraniti", rekao je jedan od njih.  

Pročitajte više