Zvijezda Beverly Hillsa odrasla je u bogatstvu, a sad je pred bankrotom?

Foto: Instagram

ZVIJEZDA serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling, koja je u seriji utjelovila Donnu Martin, nalazi se u ozbiljnim financijskim problemima.

Iako joj je otac slavni Aaron Spelling, najprofitabilniji svjetski televizijski producent u povijesti, to joj čini se nije dovoljno da je spasi iz novčane krize.

Kako doznaje New York Post, porezna uprava je ispraznila bankovne račune poznate glumice i njezinog muža Deana McDermotta. Par duguje poreznoj više od 700.000 dolara samo za neplaćen porez u 2014. godinoj te je država još prošle godine pokrenula postupak protiv njih.

No, to nije njihov jedini problem. Deanova bivša žena Mary Jo Eustace tuži glumca za neplaćanje alimentacije za njihovog 18-godišnjeg sina. Tijekom saslušanja, Dean je rekao da "prolazi težak period u životu."

Njihovi problemi ne završavaju ni ovdje. Krajem 2016. godine, American Express tužio je par radi neplaćenih računa u iznosu od skoro 90.000 dolara, a bili su tuženi i ranije za neplaćen iznos od skoro 40.000 dolara.

Tori se pokušala oporaviti od financijske krize sudjelovanjem u reality showu no to joj nije baš pošlo za rukom. U knjizi koju je objavila 2013. godine, napisala je: "Nije tajna zašto imam problema s novcima. Odrastala sam u bogatstvu kakvo mnogi ne mogu ni zamisliti. Čak i kad pokušam živjeti jednostavnije, jednostavno se ne mogu odreći svojih luksuza."

Iako je Tori prošle godine demantirala da je u financijskim problemima, ovaj se put nije oglasila. S glumcem Deanom ima petero djece, a zadnje je rodila prije samo mjesec dana.

Pročitajte više