Zvijezda Harryja Pottera: Bojao sam se postati otac. Zastrašujuće je...

Foto: Profimedia

ZVIJEZDA filmova o Harryju Potteru Daniel Radcliffe i njegova dugogodišnja partnerica Erin Darke dobili su svoje prvo dijete, sina, u travnju ove godine. Glumac je u nedavnom razgovoru za E! News rekao da ga je činjenica da će postati otac jako zastrašila. 

"Iskreno, zastrašujuće je imati ljudsko biće do kojeg mi je toliko stalo i znati da sve što on napravi utječe na to kako se ja osjećam do kraja mog života. Dakle, znate, to je zastrašujuće", kazao je Daniel. 

Najavio da će smanjiti poslovne obveze radi očinstva

Unatoč priznanju da mu je bilo potrebno puno navikavanja na to da je njihova obitelj sada tročlana, Daniel kaže da je oduševljen svojim sinom. "Činjenica da postoji stvorenje koje ti može priuštiti najgoru noć u životu, a onda se ujutro probudiš i priđeš mu, on se okrene i nasmiješi, a ti si kao 'ne zanimaju me druge stvari koje si napravio'. To je prilično kul", rekao je glumac. 

Radcliffe inače ne priča javno o svom privatnom životu, zato se da će postati otac i saznalo svega mjesec dana prije rođenja dječaka, ali čini se da mu se uloga oca jako sviđa pa je odlučio govoriti o tome. Kazao je da će mu povratak na posao biti težak.

"Volim provoditi vrijeme s njim i mislim da će mi nedostajati kad se kasnije tijekom godine vratim na posao. Sigurno ću biti malo selektivniji. Uvijek sam bio selektivan, ali mislim da ću manje raditi sljedećih nekoliko godina", rekao je.

Upoznali se na snimanju filma

34-godišnji glumac je upoznao Erin na snimanju filma Kill Your Darlings iz 2013. godine, u kojemu je on glumio pjesnika Allena Ginsberga, a ona ženu koja s njim ima romantičan susret. Međutim, Radcliffe rijetko priča o svom privatnom životu.

"Kao glumac, samo želim živjeti svoj život i viđati se sa svojim prijateljima. Želim da jedino o čemu ljudi pričaju bude moj posao", rekao je ranije.

Pročitajte više