Zvijezda Instagrama objavila fotku na kojoj sjedi, svi primijećuju samo jednu stvar

Foto: Instagram

KAD JE 16-godišnja djevojka poslala e-mail Anni Victoriji, fitness zvijezdi Instagrama i napisala joj da osjeća da sva savršena tijela koja viđa po Instagramu uzimaju danak na njenom samopouzdanju, Anna je odlučila poslati snažnu poruku.

Zbog toga je objavila selfie na kojem nema ni trunke šminke, a kosa joj je neuredna, no ono što je naizgled običnu fotku izdvojilo i osiguralo joj više od 20 tisuća lajkova i 500 komentara njen je opis.

"Ne objavljujem ovu fotografiju zato što na njoj izgledam loše, niti zato što moji šlaufići izgledaju loše, ili zbog celulita i neuredne kose, ili zato što bez šminke izgledam loše. Niti jedna od tih stvari nije loša. Sve to je normalno", napisala je Anna.

"Utjecaj koji društvene mreže imaju na mlade djevojke i njihovo samopouzdanje je velik problem i ako moje objavljivanje jedne opuštene fotke na kojoj ne poziram može pomoći nekoj ženi (ili muškarcu) da se osjeća bolje, onda mi je drago što sam to napravila", dodala je.

Ovo nije prvi put da je Anna pokazala da "normalno nije loše". Tako je već pokazala da je i ona naduta nakon što pojede nezdravu hranu.

Najviše pažnje dosad izazvala je njena fotka prije vjenčanja, kad je bila u formi života. Tad je odlučila svima pokazati da su savršene fotke s Instagrama samo rezultat dobrog kuta poziranja. 

Pročitajte više