Zvijezda serije How I Met Your Mother: Bio sam jako nesretan tijekom snimanja

Foto: EPA

GLUMAC Jason Segel otkrio je da se unatoč uspjehu serije How I Met Your Mother osjećao daleko od ispunjenog.

Tijekom nedavnog okruglog stola glumaca u komediji koji je organizirao The Hollywood Reporter, Segel, koji trenutačno glumi u seriji Shrinking, priznao je da unatoč tome što mu je popularni sitcom donio glavne uloge u filmovima kao što su This is 40, The Muppets i Get Him to the Greek, bio je "stvarno nesretan" pred kraj serije.

"Bilo je razdoblje u mom životu i karijeri, otprilike zadnjih nekoliko godina serije How I Met Your Mother, kada su stvari eksplodirale i na filmu i na televiziji i svi su mi govorili kako mi dobro ide, a ja sam bio stvarno nesretan. I tako sam se onda morao uhvatiti ukoštac s tim, zašto, što nije u redu s ovom jednadžbom?" rekao je glumac.

U konačnici, rekao je Segel, morao je naučiti uspostaviti ravnotežu između borbe za vlastite kreativne izbore i znanja kada odustati.

"Mislim da je stvar s kojom sam se suočio to da je stvarno sjajno donijeti odluku 'jebi ga, radim što želim', ali nažalost, postoji sustav u kojem će ljudi reći: 'Nije nas briga što želiš raditi", rekao je za Segel, a kao primjer upotrijebio je poznati završetak svog filma Forgetting Sarah Marshall.

"Morao sam se jako boriti da stavim lutkarski mjuzikl o Drakuli na kraj filma", rekao je, uspoređujući svoje napore da se ta scena dogodi s dugim procesom guranja stijene uz brdo. "Teško je. Dio jednadžbe je doći do točke u kojoj se pitate: 'Za što je vrijedno mijenjati svoje vrijeme? Za što ću dati više od devet mjeseci ili tri godine?'"

Pročitajte više