Zvijezda serije Last of Us izjavila da je nebinarna osoba

Foto: EPA

GLUMICA Bella Ramsey, zvijezda serije The Last of Us, objavila je da je nebinarna osoba. Tijekom intervjua za The New York Times otkrila je da joj nije smetalo kada bi je u djetinjstvu nazivali dječakom.

"Pretpostavljam da je moj rod uvijek bio fluidan", rekla je Bella. "Netko bi me nazvao 'ona' i ne bih razmišljala o tome, ali kada bi me netko nazvao 'on', bilo mi je pomalo uzbudljivo", dodala je.

Za zamjenice je nije briga

Rekla je da ako se u nekom formularu bude trebao označiti spol, da će ona staviti kvačicu na "nebinarno". "Ja sam uglavnom samo osoba. Biti rodno određen nije nešto što mi se osobito sviđa, ali što se tiče osobnih zamjenica, stvarno me nije briga", rekla je.

Glumi u hit seriji na HBO-u

19-godišnja Bella glumi u seriji The Last of Us, temeljenoj na popularnoj akcijsko-avanturističkoj igri iz 2013. Kao i igra, HBO-ova serija prati Joea Millera (Pedro Pascal), krijumčara koji ima zadatak pratiti tinejdžericu Ellie (Ramsey) po postapokaliptičnom SAD-u dok hara zombi-virus.

Kreator serije Craig Mazin nedavno je otkrio da je intenzivno tražio kako bi pronašao "svoju Ellie". No čim je vidio Bellu Ramsey, shvatio je da je ona pravi kandidat za ulogu. 

Pročitajte više