Zvijezda Sopranosa otkrila detalje silovanja: "Udarala sam ga i vikala, a on mi je ejakulirao po nozi"

Screenshot: YouTube

IAKO je od prvih optužbi prošlo gotovo mjesec dana, i danas se javljaju žrtve holivudskog mogula Harveya Weinsteina. U članku New Yorkera novinar Ronan Farrow (inače sin Mije Farrow) donosi priče glumica Annabelle Sciorre i Daryl Hannah.

Sciorra je ispričala da ju je Weinstein silovao, a potom protiv njene volje izveo oralni seks na njoj u njenom stanu u New Yorku jedne noći u '90-ima.

"Kao i kod većine žena koje ga optužuju, bila sam posramljena zbog onog što se dogodilo. Borila sam se. Borila sam se. No poslije sam se krivila što sam mu uopće otvorila vrata. Tko uopće otvara noću? Bilo me sram. Bila sam zgrožena. Osjećala sam se kao da sam ja zajebala", ispričala je zvijezda Sopranosa.

"Ušao je i počeo se raskopčavati, znala sam odmah što namjerava. Gurnuo me na krevet i legao na mene, udarala sam ga i vikala 'ne', ali nije pomoglo. Silovao me, a onda me pokušao oralno zadovoljiti. Ejakulirao mi je po nozi i odjeći", ispričala je.

Daryl je ispričala da joj je Weinstein lupao po vratima spavaće sobe u hotelskom apartmanu, a ona je pobjegla kroz stražnji izlaz. Dogodilo se to tijekom njene turneje s "Kill Bill: Vol 2", a Weinstein je u apartman ušao bez dopuštenja.

"Imao je ključ. Ušao je u dnevnu sobu poput podivljalog bika. Da moj šminker nije bio tamo, ne bi dobro završilo", rekla je.

Kad je odbila Weinsteinovu naredbu da se pred njim dira po grudima, studio joj je otkazao letove i hotel za premijeru filma u Cannesu.

"Rekla sam svima, i redatelju Quentinu Tarantinu, no nije bilo važno. Nije važno jeste li poznata glumica, nije važno je li vam 20 ili 40, nije važno jeste li prijavili ili ne, neće vam vjerovati. Nama ne samo da ne vjeruju, nas obezvrjeđuju, kritiziraju i krive", rekla je. 

Pročitajte više