"Zvijezde pjevaju" - Ivana i Boris: "Vodimo rat zbog odabira pjesama"

ZA NEKOLIKO dana, točnije ove subote, počinje četvrta sezona zabavnog showa "Zvijezde pjevaju". Nakon izvrsnog "Plesa sa zvijezdama" sada su na red došle i one pjevačke zvijezde. Osim njih, uz dobra znana profesionalna imena, došli su neki novi pjevači te jedna članica žirija. Naime, Martinu Tomčić, poznatu kao jednu od najstrožih, zamijenit će Ivana Vrdoljak Vanna, dok će se raspjevanim profesionalcima po prvi put pridružiti Žanamari Lalić.

U četvrtoj sezoni showa pjevat će sljedeći parovi: Jacques Houdek i Ana Vilenica, Maja Blagdan i Željko Pervan, Marko Tolja i Tamara Loos, Žanamari Lalić i Davor Meštrović Meštar, Đani Stipaničev i Mare Milin, Giuliano i Ines Bojanić, Ivana Husar Mlinac i Boris Mirković te Natali Dizdar i Viktor Drago.



Iako se pojedini natjecatelji zbog brojnih obveza nisu pojavili na službenoj pressici, svoje dojmove otkrili su nam simpatični voditelj Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac. "Imali smo već nekoliko proba na kojima smo pripremili četiri pjesme koje su obvezne, ali i još nekoliko dodatnih jer smo odlučili biti malo vrijedni", rekla nam je Ivana Husar koja dodaje da je odabir pjesama bio "rat svjetova".

"Slab sam na žene pa joj ne mogu nikada reći 'ne'"

"Boris je donio svoj popis, a ja svoj. Nisu se nikako poklopili pa smo doslovno vodili rat oko toga", kaže Ivana na koju se nadovezao Boris te nam priznao da su sve nesuglasice riješili uz "glazbu koja zbližava ljude". "Ivana nije stroga, ali je zahtjevna. Slab sam na žene pa joj ne mogu nikada reći 'ne'", priznao nam je voditelj. Baš kao i Boris za Ivanu, tako i ona za njega ima sve riječi hvale.


Kada je u pitanju pobjeda, oboje su skromni, ali otkrili su nam da se nadaju da će ostati što duže u HTV-ovu showu. "U ovom se showu može očekivati baš sve, tako da nemamo nekih velikih očekivanja. Naravno, kao svakom ljudskom stvoru, i meni je pobjeda slađa, ali nije prioritet", priznaje Ivana, dok Boris nije bio toliko skroman. "Priželjkujemo da ćemo ići što dalje kako bismo mogli pokazati što više", zaključio je Boris.

"Počeli smo s pripremama, tražimo se i ispipavamo"

Osim Ivane Husar, kojoj će ovo biti druga sezona u "Zvijezde pjevaju", u show se vratila Maja Blagdan koju prošle godine nismo imali prilike gledati, niti slušati. Njezin partner bit će Željko Pervan, a baš kao što se i moglo očekivati, Maja je oduševljena popularnim Pervanom. "Počeli smo s pripremama, tražimo se i ispipavamo. Moram priznati da sam zaista oduševljena svojim partnerom, a mislim i da on sam sebe iznenađuje svojim mogućnostima", rekla nam je Maja Blagdan.

"Voljela bih da me Pervan više sluša"

Osim pjesme, na njihovim probama ne nedostaje niti smijeha. "Jedva uspijevam otpjevati pjesmu do kraja od smijeha, ali Željko je sjajan. Voljela bih jedino da me malo više sluša", požalila nam se pjevačica koja nam nije htjela otkriti Pervanove nedostatke, već priznaje da ih nećemo ni vidjeti s obzirom na to da će se ona potruditi "zakamuflirati" ih do prve emisije. Od showa, priznaje Maja, ne očekuje pobjedu već se nada dobroj zabavi i druženju te da tu istu energiju pjesmom prenesu na publiku.

Pročitajte više