12-godišnja kći Jennifer Lopez piše knjigu. Tema je potpuno neočekivana

Foto: Instagram

U DOBI od samo 12 godina kći Jennifer Lopez Emme Maribel Muñiz u svoj životopis će dodati i jednu neobičnu crticu - autorica dječje knjige.

 Naime, Crown Books for Young Readers je otkrio kako će 29. rujna objaviti novu slikovnicu pod nazivom Lord Help Me, koju ja napisala ova 12-godišnjakinja. Knjiga će prvobitno biti objavljena na engleskom i španjolskom jeziku.

Kako je otkriveno, Emme, koju je Lopez dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, ovo je djelo temeljila na nekima od svojih svakodnevnih molitvi. No, nije samo molitva tema ove slikovnice.

"U školi sam naučila o ljenjivcima i kako se suočavaju s izumiranjem pa sam u svojim večernjim molitvama počela moliti za njih", rekla je djevojčica u izjavi te dodala: "Napisala sam ovu knjigu kako bih pomogla prikupiti novac za spašavanje ljenjivaca, a istovremeno podučila i drugu djecu da se mogu moliti i tražiti pomoć - to su dvije stvari koje mi donose veliku utjehu."

"Kad smo se prvi put susrele, bila sam toliko nadahnuta njezinom iskrenom željom za dijeljenjem pozitive i osjećaja smirenosti koju je svakodnevna molitva donijela u njezin život", ispričala je Emily Easton, potpredsjednica i izdavačica Crown Books for Young Readersa, piše People.

Knjiga je namijenjena djeci od tri do sedam godina.

Pročitajte više