2.4 milijuna pregleda: Tata natjerao sina da za kaznu prenosi boce s vodom

Screenshot: TikTok

DEREK Longstreth odlučio je kazniti svog četverogodišnjeg sina jer je udario majku pa ga je natjerao da po dvorištu prenosi boce s vodom. Snimka je skupila 2.4 milijuna pregleda i pokrenula raspravu u kojoj su mu jedni zapljeskali, dok su ga drugi optužili da zlostavlja dijete.

"Mali čovječe, idemo, imaš sve ove boce za nositi", rekao je Derek svom sinu pa mu pokazao plastične boce napunjene vodom.

"Danas je udario svoju mamu, a batine ne dolaze u obzir jer zbog vas liberala ne možemo tući svoju djecu", nastavio je otac pa snimio sina kako se muči dok nosi bocu s vodom.

"Da znaš - volim te, ali ne smiješ tući svoju mamu. Možeš ti to, sine. Volim te, ali u ovoj obitelji se žene ne tuku", ohrabrivao je dječaka te se zapitao na koji drugi način bi mogao kazniti svoje dijete "kad udaranje nije dopušteno u saveznoj državi Wisconsin".

@hamburgerjones23 #gen ♬ original sound - Derek Longstreth925

Iako se dječak nekoliko puta požalio da više ne može, otac ga je poticao da nastavi. Na kraju ga je upitao je li naučio lekciju te ga natjerao da se ispriča mami.

Snimku su preplavili komentari.

"Dobro ti ide. Učiš ga pravim vrijednostima", "Ovo je vjerojatno najbolji i najučinkovitiji način da disciplinirate svoje dijete", "Pravilno odgajaš sina i učiš ga da ne diže ruku na ženu. Jako dobro", kažu oni koji njegovu metodu smatraju dobrom.

Ipak, ima i onih koji smatraju da njegov pristup nije dobar.

"Ovo je zlostavljanje. Nije u redu što je udario mamu, ali o tome trebate razgovarati", "Prava kazna je što si ovo objavio na TikToku", "Ako ovako discipliniraš dijete, nadam se da ćeš završiti u zatvoru", "Ne želiš da posao povezuje s kaznom. Trebalo mu je oduzeti nešto što je obično privilegija - slatkiše ili TV", tvrde. 

Pročitajte više