28 milijuna pregleda: Djevojčica koja svaki dan čeka sestre iz škole postala je hit

POSTOJI li išta ljepšega od sestrinske ljubavi? Tiktokerica i mama tri djevojčice Robin Whitsett na svome profilu redovito objavljuje videa svoje obitelji, a jedan je posebno oduševio sve korisnike ove društvene mreže.

Naime, ona je snimila svoju najmlađu kćer koja svaki dan stoji u dvorištu i čeka svoje sestre da se vrate iz škole. Čim se pojavi školski autobus, ona širi ruke, nestrpljivo poskakuje, a onda i nasmijana trči prema svojim sestrama.

@robinwhitsett #sad #sadvideo #growingup #gettingold #momof3 #toddlermom #loxley #waitingforsister #sisterlove #sisterhood #cutekids #siblings #siblinglove #familylove #siblinggoals #sistergoals ♬ original sound - Robin Whitsett

To njezina kći, kako objašnjava u videu, radi otkad je bila beba, a ''tradicija'' traje još i danas. Video je u rekordnom vremenu postao viralan, a trenutno ima čak 28.7 milijuna pregleda.

''Ovo je prekrasno, prava sestrinska ljubav'', ''Ne postoji ništa ljepše nego vidjeti da se sestre ovako vole'', ''Ovo je nešto najljepše što sam ikad vidjela na internetu'', samo su neki od komentara oduševljenih tiktokera.

Pročitajte više