Ispucale usne: Najbolji preparati sigurni za korištenje u trudnoći

Foto: Shutterstock, Chanel, Caudalie, Tarte
 
NJEGA usana zimi zahtijeva posebnu pažnju. Ako se radi o usnama trudnice još je važnije pronaći dovoljno dobru i sigurnu njegu. Donosimo vam nekoliko proizvoda kojima bez straha možete pokloniti potpuno povjerenje.
 
Chanel Rouge Coco baume
 
Ovaj bezvremenski balzam trenutno hidratizira i omekšava usne dajući im vrlo decentan sjaj. Usne dugo vremena ostaju meke i uspješno zadržavaju vlagu nekoliko sati. Osim mekoće, s obzirom da dolazi u nekoliko nijansi, ovaj balzam bit će dostojna zamjena za kvalitetan ruž u zimskim mjesecima.
 
Caudalie balzam
 
Ovaj poznati francuski brand bit će pravi saveznik u trudnoći. Iako to sama ambalaža ne odaje na prvi pogled, radi se o svi glamuroznom balzamu. Jednostavan za korištenje u praktičnoj ambalaži, a pravi saveznik u borbi protiv suhih i ispucalih usana u zimskim danima.
 
Tarte Marakuja piling na usne
 
Mnoge žene podcjenjuju važnost dobrog i kvalitetnog pilinga usana. U trudnoći bi potreba za istim mogla biti još i veća. Ova nježan i mirisan peeling skriva pravi mali spa raj u ljubičastoj kutijici. Jednom do dva puta tjedno ga nanesite na usne. Ulje marakuje i šećer uklonit će mrtve stanice kože i ostaviti za sobom baršunasto meke usne.

Pročitajte više