Tehnologija stiže u pomoć: Vrlo korisne iPhone aplikacije za roditelje

Ilustracije: Shuttertstock, iTunes

DANAS vam donosimo popis aplikacija za iPhone koja će većini roditelja biti vrlo korisna i olakšati život kamo god pošli. Neke od njih su besplatne, a neke se mogu kupiti za nekoliko kuna. Također, većina se može pronaći u verzijama za druge operacijske sustave.

1. WebMD



Najpoznatija internetska medicinska stranica ima i iPhone aplikaciju. Jednostavna i iznimno korisna aplikacija pokazat će vam što učiniti u bilo kojem hitnom slučaju. Osim za hitne slučajeve, korisno je i za upite o bilo kojim drugim zdravstvenim stanjima.

2. WebMD Baby



Sve o bebama, kao i o njihovim zdravstvenim stanjima te savjeti o tome što je normalno, a što ne i zbog čega trebate odmah zvati liječnika. Također nudi i informacije o tome što se s vašim djetetom događa u kojoj fazi razvoja.

3. Find Toilets



Sila ne pita, pogotovo kada se radi o djeci. Zato pomoću ove aplikacije možete vrlo lako pronaći najbliži javni zahod, gdje god se nalazili. Osim što možete pronaći WC, možete i provjeriti je li opremljen za djecu, a korisnici mogu prijaviti nove ili zatvorene zahode.

4
. AroundMe



Ova vam aplikacija omogućuje da brzo pronađete informacije o svojoj okolini. Vaša će vam aplikacija pokazati sve važno što se u blizini nalazi, ljekarne, trgovine, benzinske pumpe i slično.

5. Big Fork Little Fork



Pripremite nutritivno vrijedne obroke uz aplikaciju koja vam nudi recepte za djecu, snimke pripravljanja hrane, kao i neke nutritivne savjete i trikove. Tko kaže da hranjenje djeci treba biti dosadno?

6. Baby Snap & Date



Zabavna aplikacija koja vam, čim uslikate dijete, odmah napiše i koliko je ono u to doba bilo staro. Jednostavno upišete ime i datum rođenja svojega mališana i fotografijama će odmah biti pridružena i njegova dob.

Osim ovih, za pametne telefone možete pronaći golemi niz aplikacija koje vam mogu biti vrlo korisne u odgoju i praćenju zdravlja djeteta pa se u daljnju potragu upustite sami. Ovo su samo neki primjeri kako vam pametni telefoni mogu olakšati život.

Pročitajte više