To se zove upornost: Majka svakodnevno trči gotovo 13 kilometara sa djecom u kolicima!

Foto: Shutterstock
 
MAJKA troje djece pronašla je poprilično impresivan i nimalo lak način za izgubiti kilograme nakupljene u trudnoći. Naime, tridesetogodišnja Marcela Gracova iz Bramptona htjela je pronaći način za riješiti se nakupljenih kilograma, a da pritom vrijeme provodi sa svojom djecom, pa je odlučila svakodnevno trčati gotovo 13 kilometara i pritom gurati svoju djecu u kolicima. 
 
S troje djece: Ivanna (8) , Isabelle (5)  i Peter (2) i vrlo sitnom građom tijela došla je do konfekcijskog broja 42. Kada je Peter imao samo 11 dana, Marcela je odlučila da je vrijeme za gubljenje kilograma i to trčanjem.
 
Vrlo brzo je postala poznata među mještanima kao "Super mama" koja Isabelle i Petera redovito vozi u kolicima tijekom svog trčanja. Iako je počela trčati sama, muževe poslovne obaveze nisu ostavljale prostora Marceli da se posveti sebi, pa je odlučila prilagoditi trčanje i spojiti ugodno s korisnim. 
 
Danas Marcela vrlo lako ulazi u svoju odjeću broj 36 iako želi još smršaviti.  Oduvijek je voljela vrijeme provoditi u prirodi pa je svaki pokušaj skidanja kilograma dijetama neslavno završio. Osim toga, Marcela si nije uz troje djece mogla priuštiti umor i slabost koja obično dolazi kada se smanji unos hrane.
 
Osim toga, vožnja u kolicima dok mama trči djeci je vrlo zabavna, pa uvijek rado s majkom odlaze u prirodu.
 
Marcela trči već pet godina i kako sama govori, ne planira uskoro prestati. Štoviše, čak se priključila polumaratonu, koji će ipak trčati sama, bez dvoje djece u kolicima. 
 
Priču o Marceli prenosi DailyMail.

Pročitajte više