Bilo bi lijepo imati Božić kao ovaj s božićne čestitke švedske kraljevske obitelji

Foto: Instagram/YouTube

NO nemojte odmah pomisliti: "Kako bismo mogli imati Božić kao oni, kad mi nismo pripadnici 'kraljevskog svijeta?'".

Bez brige, jer idila koju su prikazali u jednoj od najljepših božićnih čestitki koje smo vidjeli ovih dana, nema baš nikakve veze s njihovom kraljevskom titulom, palačama i svemu ostalom što se veže uz "kraljevstvo".

Zapravo, ovdje se radi o nečem puno većem i važnijem.

Čestitku su objavili princeza Victoria, njen suprug Daniel te njihovo dvoje djece - princeza Estelle i princ Oscar. Očekujete li zato neki kraljevski glamur, prizor će vas tad još više očarati.

Obitelj je pokazala svoju običnu stranu poziravši na snijegu - zabundani u jaknama, s kapicama na glavi i širokim osmijesima na licu dok uživaju na snijegu i omiljenim zimskim radostima. Bez ikakvih protokola, namještanja i strogih pravila, a koliko su oni zapravo neuobičajena obitelj, dokazala je i preslatka spontana fotografija s kojom su, uz video, odlučili svojim sunarodnjacima čestitati Božić.

Fotografija je nastala ispred palače Haga u Stockholmu, u trenutku kad je petogodišnja princeza Estelle zamahnula grudom snijega. 

Fotografija pršti prirodnom radošću koja je uveselila Šveđane i obožavatelje ove kraljevske obitelji, no video čestitka nas je oborila s nogu. Zato što je obična, puna topline i još više snijega koji nam, priznajemo, baš nedostaje u ove blagdanske dane.

Zato bi baš bilo lijepo provesti ovakav veseli, obiteljski Božić. 

 

Pročitajte više