Bivša ga traži mjesečno 117 tisuća kuna, Chris Brown tvrdi da će razmaziti kćer

Foto: Instagram

PJEVAČ Chris Brown i manekenka Nia Guzman su na sudu.

Manekenka je majka Brownove četverogodišnje kćeri Royalty i predala je zahtjev za povećanje alimentacije, potvrdila je njezina odvjetnica Lisa Bloom časopisu People.

''Pjevač je u posljednje dvije godine zaradio više od 27 milijuna kuna pa Guzman sada traži alimentaciju od 117.000 kuna mjesečno te retroaktivno više od milijun kuna'', kazala je Bloom.

Naime, Brown majci djeteta trenutno plaća mjesečno skoro 16 tisuća kuna, no taj iznos se udvostručio na 32 tisuće kuna nakon posljednjeg saslušanja na sudu.

''Borili smo se za Royalty i drago mi je da smo povećali iznos alimentacije. Za nekoga tko ima prihode poput Chrisa Browna, iznos bi trebao biti 117 tisuća kuna mjesečno. To je ono što Nia traži za kćer'', dodala je Bloom.

Kako Brown nije plaćao iznos koji Guzman traži, sada je podnijela zahtjev da joj retroaktivno isplati više od milijun kuna. Odvjetnica kaže kako će se nastaviti boriti za kćer.

''Smatramo da bi Chris Brown trebao biti jednak pred zakonom kao i svi ostali'', napominje Bloom.

Portal Blast piše da je pjevač dostavio sudu dodatnu dokumentaciju u kojoj je napomenuo da njegova kći ima sve što treba i da joj više od toga može štetiti te da to nije u njenom interesu. 

Prikazao je da, uz alimentaciju, za školovanje kćeri, liječničke potrebe i dadilju mjesečno izdvaja 38 tisuća kuna, za putovanja 11 tisuća kuna, 9500 za zabavu, a 2600 za dodatne aktivnosti.

Bloom odbacuje takve brojke i kaže: ''Ponudio je platiti 63 tisuće kuna mjesečno i podijeliti troškove oko kćeri. To je nepošteno jer godišnje zaradi više od 25 milijuna kuna. Htio je smanjiti i iznos koji uplaćuje za dadilju.''

Brown tvrdi kako se Guzman oslanja na njegovu pomoć oko životnih troškova jer je i sama navela da su joj mjesečni prihodi oko 2500 kuna mjesečno koliko zaradi prodajom odjeće preko interneta.

U rujnu 2015. Brown je dobio zajedničko skrbništvo nad kćeri što uključuje 12 dana mjesečno koje može provesti s Royalty. 

''Sud je prošao sjajno. Drago mi je da je sve riješeno'', napisao je tada na Twitteru.

Prije toga je napisao: ''Neki muškarci mojih godina bježe od svoje očinske odgovornosti. Ja svoje prihvaćam. Loše je što neke žene koriste djecu kao kartu za obrok.''

Bloom i njezina klijentica cijelu situaciju vide potpuno drugačije:

''Temeljno pitanje je ima li dijete Chrisa Browna pravo na komforan životni stil poput njezinog oca. Najuspješniji ljudi žele da i njihova djeca tako žive. Nažalost, moja klijentica se mora boriti za to za svoju kćer. Jedan od najvećih Brownovih hitova je 'Loyal'. Ali kada će on biti lojalan svojoj vlastitoj kćeri?'' zapitala se odvjetnica.

Pročitajte više