Britanska zvijezda proglasila oca svog djeteta nesposobnim za roditeljstvo

Foto: Instagram

BUDUĆA mama, 29-godišnja zvijezda britanske reality serije TOWIE (The only way is Essex) Lydia Bright, priprema se za porođaj 25. veljače i nedavno je odlučila angažirati i svoju majku u pripremama. Budući da želi roditi kod kuće, potrebno je dobro pripremiti sve stvari, a izgleda da Lydijin bivši dečko Lee nije baš uspješan u tome.

Gostujući u jednom podcastu, Lydia je podijelila svoje frustracije sa slušateljima.

"Osjećam da će Lee biti beskoristan. Bili smo na tečaju i nakon uvodne prezentacije, kad je došao red na nas, ništa nije znao i ništa nije zapamtio. Kao da ga uopće ne zanima. Uči on pomalo, ali imam osjećaj da nema šanse da će do porođaja biti spreman“, rekla je Lydia i dodala: "Žena koja je držala tečaj rekla je da će nam tijekom porođaja trebati riječi ohrabrenja našeg partnera. Možete li si zamisliti kako Lee daje riječi ohrabrenja? On bi se izbezumio. Nema šanse da bi to mogao. Beskoristan je."

Budući da joj se trenutno renovira kuća, Lydia se preselila svojoj baki. U podcastu je također izjavila da se jako raduje renovaciji i da se nada da će sve biti spremno do rođenja njezinog djeteta. Iako je kuća trebala biti uređena za nju i partnera Leeja Cronina, nedugo nakon što je saznala da je trudna, par se razišao.

Pročitajte više