Britney Spears obrušila se na majku i sestru: Žao mi je što vas nisam ošamarila

BRITNEY SPEARS još se jednom obrušila na članove svoje obitelji, usmjerivši svoj bijes na svoju majku Lynne i sestru Jamie Lynn Spears, u objavi na Instagramu u utorak.

40-godišnja pop ikona je napisala: "Žao mi je, Jamie Lynn, nisam bila dovoljno jaka da učinim ono što je trebalo učiniti… ošamariti tebe i mamu ravno po vašim je***** facama!!!!!"

Sestre su doživljavale potpuno različit tretman od strane svoje majke

Britney je ranije već objasnila da je, prema njezinom mišljenju, Jamie Lynn uživala u lagodnoj adolescenciji dok su Britneyne turneje i albumi skupljali milijune za cijelu obitelj Spears.

Napisala je kako je bila doletjela kući netom nakon prekida s Justinom Timberlakeom da bi sa svojom sestrom gledala televiziju. U čudu je promatrala kakav tretman je njena sestra uživala od strane majke, pitajući se zašto je radila toliku razliku između njih i iskazavši potrebu za malo podrške, koju nažalost nikad nije osjetila kod svoje obitelji.

"Bila sam u šoku jer to nikad nije bio moj život. Justinova obitelj bila je jedina koju sam poznavala godinama."

Mama je bila ovisna o lijekovima protiv bolova

Ispričala je kako je njena majka, 66-godišnja Lynne, bila "zbrkana" zbog pretjerivanja s lijekovima protiv bolova tijekom fotografiranja i intervjua s časopisom People u njihovoj kući 2002. godine. "Ekipa iz Peoplea se pojavila i ja sam se uplašila", napisala je Britney.

"Moja mama je uzimala lijekove protiv bolova i jedva je mogla razgovarati jer su se ona i moj tata rastali i ona je bila više zbrkana od svega!" tvrdila je. "Sjećam se da je sjedila na podu cijeli razgovor i nikad nije ustala."

Britney je u prošlosti spominjala da bi željela tužiti svoju obitelj zbog sudioništva u produljenju njezinog gotovo 14-godišnjeg konzervatorskog staža, koji je njezin otuđeni otac Jamie Spears uspostavio 2008. godine kako bi kontrolirao osobne i medicinske odluke svoje kćeri, kao i njene financijske poslove.

Također je okrivila majku Lynne što mu je dala ideju za to, tvrdeći da njezin otac "nije bio dovoljno pametan da ikad pomisli na konzervatorstvo". Britneyno konzervatorstvo konačno je raspušteno u studenom 2021. godine.

Pročitajte više