Reakcija djeda na vijest da je unuk dobio ime po njemu raznježila ljude: "Predivno"

Screenshot: TikTok

SARAH Groene i njezin suprug nedavno su dobili blizance, a nikome od svojih bližnjih nisu otkrili kako su ih nazvali. Međutim, jednu su bebu nazvali prema njezinom ocu Tayloru, a Sarah je odlučila snimiti njegovu reakciju na ovu predivnu vijest. 

Ona ga je već čekala u dječjoj sobi s upaljenom kamerom, a njezin otac u prostoriju je ušao s njezinim suprugom. Nakon što su otkrili Sarahinom ocu da su dječaka nazvali po njemu, nije mogao obuzdati emocije i počeo je plakati. Dirljiv video raznježio je mnoge koji su ga pogledali, a od objave je pogledan više od 700 tisuća puta. 

"Ovakvi videozapisi uvijek me rasplaču", "Predivno, niste mu mogli pokazati ljubav na bolji način", "Moji blizanci također nose imena po djedovima, jako ih je dirnulo kad smo im otkrili kako smo ih nazvali", "TikTok mi je pun ovakvih videozapisa i oduševljena sam", "Kakav predivan i emotivan obiteljski trenutak za sve", neki su od komentara.

@sarahtaylorgroene Telling my dad that we are naming one of our twins after him by showing him the baby name blankets 🤍 He’s always been my biggest supporter and the best role model for me. Our twins are so blessed to have him as their grandpa. Love you, Dad! #pregnancyjourney #pregnanttiktok #twinmom #pregnancy #babyname #30weekspregnant #thirdtrimester #nurserydecor #grandparentsoftiktok ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

Pročitajte više