Cameron Diaz o majčinstvu: Želim biti uz svoju djecu u njihovim 40-ima

Foto: EPA

Glumica Cameron Diaz i glazbenik Benji Madden dobili su drugo dijete. Sretnu vijest podijelili su na društvenim mrežama.

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našega sina, Cardinala Maddena. Svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti djece, nećemo objavljivati nikakve slike, ali on je stvarno sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno", napisali su.

Glumica i glazbenik do sada nisu otkrili da čekaju dijete, a na sličan način su početkom 2020. iznenadili obožavatelje viješću da su dobili djevojčicu po imenu Raddix putem surogat-majke.

Diaz je 2020. u showu Jimmyja Fallona majčinstvo opisala kao "najbolju stvar koja joj se ikad dogodila".

"Doslovno svaki dan ima skokova. Raddix nije ista beba koja je bila jučer. Nevjerojatno je kojom brzinom raste", rekla je.

Majčinstvo joj je promijenilo pogled na starenje

Tijekom intervjua, Cameron Diaz otkrila je da je majčinstvo promijenilo njezin pogled na starenje.

"Imam još 50 ili 60 godina života. Želim doživjeti 110. budući da imam malo dijete. Želim biti uz svoju djecu u njihovim 40-ima", dodala je.

Diaz je potpuno sigurna da proživljava najsretnije trenutke života. Ističe da se njezina prethodna iskustva putovanja i filmskog posla ne mogu usporediti s ovom novom fazom.

"Kad se u mojoj dobi odlučite za roditeljstvo, to je pravi izbor. Za to se morate jako potruditi", zaključila je.

>> Ove poznate žene su prvi put postale mame nakon 40. godine

Pročitajte više