Cardi B objavila video kćeri zbog kojeg će se roditelji primiti za glavu

VEĆ je poznato da je biti roditelj jedna od najtežih, ali i najzabavnijih zadaća. Mnoga djeca roditeljima zadaju glavobolje, a istovremeno ih i nasmiju do suza.

To se dogodilo i reperici Cardi B koja je objavila presladak video koji prikazuje njenu kćer Kulture zbog kojeg će se neki roditelji primiti za glavu.

Naime, u videu se može vidjeti beba Kulture s umrljanim licem, a krivac za to su njena radoznalost i pasta za zube. Naime, Kulture je pastu za zube nanijela na kosu.

Ovo se inače ne dopušta kad je Cardi B u blizini, ali čini se da je Kulture odlučila testirati granice kad je čuva netko drugi. Naime, sve se dogodilo dok je bila pod nadzorom bake.

"Zna da ovo ne smije raditi dok sam ja u blizini. Iskorištava vrijeme kad je s drugima", napisala je ozbiljna Cardi B ispod objave.

Naravno, pratitelje je video oduševio, a to nisu mogli skriti u komentarima.

"Mala Kulture uživa i baš je briga", "Ponaša se kao pravi mali gangster" i "Pravi mali šef", bili su samo neki od komentara.

Cardi B i reper Offset postali su roditelji u srpnju prošle godine. Kulture je inače prvo dijete poznate reperice, dok Offset iz prijašnjih veza ima dva sina Jordana i Kodyja te kćer Kaleu.

Pročitajte više