Christina Ricci doznala je ime svog djeteta nakon muževe objave na Instagramu

EPA-EFE

U PROSINCU su Christina Ricci i njezin suprug Mark Hampton objavili da su dočekali svoje prvo zajedničko dijete - kćer koju su nazvali Cleopatra Ricci Hampton. Međutim, ispostavilo se da se Hampton malo zanio kad je u pitanju ime djevojčice.

Objava na Instagramu

Ricci je nedavno rekla voditeljici talk showa Ellen DeGeneres da je saznala puno ime svoje bebe tek nakon što je objavljeno na Instagramu. "Htjeli smo je zvati Cleo", rekla je 41-godišnja zvijezda o svojoj sada jednomjesečnoj kćeri. "Imala sam carski rez i neposredno prije, kada su me pripremali, počeli su pričati o tome kako moramo ispuniti papirologiju, a moj muž je rekao: 'Pa, dat ćemo joj puno ime, zar ne? I onda joj je nadimak Cleo?'"

Ricci je rekla da je Hampton pretpostavio da će službeno ime njihove kćeri biti Cleopatra, dok je ona mislila da će biti samo Cleo. "Mislila sam: 'Ovo ćemo kasnije dogovoriti'", rekla je Ricci. "Ali on je odluku donio dok sam se oporavljala."

Mediji su doznali ime djeteta prije nego što ga je čula Christina

Hampton je navodno bio toliko uzbuđen zbog rođenja svoje kćeri da je najavio njezin dolazak i ime za koje je mislio da su se dogovorili na društvenim mrežama. "Toliko se uzbudio da je to stavio na Instagram", rekla je Ricci. "I mediji su saznali da se zove Kleopatra Ricci Hampton, a ja sam rekla: 'Oh, valjda se zove Cleopatra.'"

Kao mama dvoje djece, Ricci je otkrila da joj je teško nositi se s nedostatkom sna koji dolazi s roditeljstvom novorođenčeta. "Teže je kad si stariji", rekla je za DeGeneres Ricci, koja već ima 7-godišnjeg sina s bivšim suprugom Jamesom Heerdegenom. "Sada imam 41 godinu i mislila sam da se samo šale, ali nisu se šalili. Mnogo je teže nositi se s tim."

Pročitajte više