Curica (8) rasplakala milijune odraslih svojim srceparajućim pismom Djedu Mrazu

MOLBA osmogodišnjakinje Djedu Mrazu da upotrijebi svoju božićnu čaroliju kako bi joj pomogao naći više prijatelja te za manje maltretiranja slomila je milijune srca diljem svijeta. Djevojčica je svoju želju napisala na popisu božićnih želja koji uključuje i popularne igračke i gadgete.

Majka djevojčice Suzy Boliver rekla je da joj se srce stegnulo kada je primijetila posljednje dvije želje na popisu. Video je objavila i na TikToku jer nije mogla ignorirati riječi koje su šokirale cijelu obitelj.

"Znate što… Ovo su riječi osmogodišnjakinje u 2022. godini. Možda bismo trebali više razgovarati o tome", poručila je mama uz video u kojem prikazuje pismo ispisano dječjim rukopisom. Djevojčica je na popisu želja navela "više prijatelja" i "manje maltretiranja".

@thebolivers

I wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon - Kina

Tisuće ljudi su ostavile komentare podrške djevojčici i njezinoj majci.

"Predajem u osnovnoj školi i ovo mi slama srce", "Zlostavljanje u djetinjstvu uništilo je moje mentalno zdravlje u kasnim dvadesetima. Molim vas, zaštitite je i budite emocionalno dostupni", "Moja devetogodišnjakinja napisala je da želi biti lijepa. Ne mogu riječima izraziti koliko je to tužno", neki su od njih.

Pročitajte više