Djeca holivudske ljepotice idu u vegansku školu i uče da biljke imaju osjećaje

BRIAN AUSTIN GREEN i Megan Fox djecu su odlučili poduprijeti u svemu što požele postati. Holivudski je par za časopis People progovorio o odgoju trojice sinova.

"Oni su rođeni da budu što žele, a moj je posao poduprijeti ih u tom procesu, a ne im nametati što bi trebali postati", izjavila je 33-godišnja Fox, žena za kojom uzdišu mnogi muškarci.

Green iz prethodne veze ima 17-godišnjeg sina, a s Fox dijeli jednako mišljenje po pitanju odgoja. Djecu uče da budu odgovorni prema okolišu.

"Idu u organsku, održivu, vegansku školu, sami sade svoju hranu. Njeguju je, ubiru plodove, a onda prodaju lokalnim restoranima i uče kako funkcionira cijeli proces", pojasnila je Fox, koja nema toleranciju za nasilje nad životinjama.

"Ne gazimo mrave, ne beremo cvijeće jer mislimo da je predivno. Učim ih da su biljke nježna bića, imaju osjećaje, misli i emocije", pojasnila je. 

Fox sedmogodišnjem sinu dopušta da ponekad u školu odlazi odjeven u haljinu. Izjavila je da ga tako uči da bude siguran u sebe, iako zbog tog postupka nailazi na kritike. Dok jedni plješću njenoj metodi, drugi smatraju da pretjeruje i da djeci ne bi trebala dopuštati baš sve što požele.

Pročitajte više