Baki i djedu trebale su četiri minute da shvate da im je kći trudna. Pogledajte video

Screenshot: Instagram

Baka Beverley (70) i djed Roger (82) uopće nisu shvatili da im njihova kći pokušava reći da je trudna, a čitava situacija postala je viralna na Instagramu.

Lee Buona objavila je video svoga sina Oaklanda koji pred bakom i djedom nosi majicu na kojoj piše "brat".

"Pitaj ih: 'Bako, djede, recite što mislite o mojoj novoj odjeći'", govori Lee iza kamere sinu Oaklandu, pa zumira svoje roditelje kako bi snimila njihove reakcije. No, oni ništa ne povezuju.

"Pogledaj tu odjeću", govori Roger dok večera i plješće dječaku.

Lee se okreće svom suprugu Alexu koji se smiješi i koluta očima. Šali se da mobitel nema dovoljno memorije da snimi trenutak kada će baka i djed shvatiti poruku. Lee tada predlaže da Oakland sjedne djedu u krilo. Nakon što se dječak smjestio, ona ih ponovno upita što misle o dječakovoj odjeći. Beverley govori da izgleda prelijepo.

Alex to više ne može podnijeti pa uzima sina, stavlja ga na stol i govori baki i djedu da dobro promotre njegovu majicu.

"Što piše? Ne vidim", govori baka, škiljeći.

Ogorčeni Alex približi unuka baki i djedu.

"Stvarno? O, Bože! Čestitamo", konačno izgovori Beverley, pa skoči da zagrli unuka. Dok Roger zbunjeno gleda oko sebe, iznenada lupi rukom o stol i da do znanja da je shvatio poruku nakon četiri minute.

Lee i Alex dobit će djevojčicu u svibnju. Kažu da je otkrivanje spola nerođene bebe prošlo puno lakše.

Pročitajte više