Djevojčica se rasplakala zbog koronavirusa: Ni kamion sa sladoledom ne vozi!

BLAKE McLennan, djevojčica iz Phoenixa u Arizoni, nije oduševljena izolacijom izazvanom koronavirusom. 

Naime, u videozapisu koji je snimljen još u ožujku, ali je tek nedavno postao viralan, tada četverogodišnjakinja govori o tome da zbog virusa ne može uživati u svojoj omiljenoj hrani i aktivnostima - i iskreno, čak i četiri mjeseca kasnije mnogi se mogu poistovjetiti. 

"Dakle, razgovarali smo s djecom o onome što se događa u svijetu", napisao je njezin otac Ben McLennan na svom Facebooku.

Blake, koja je u svibnju proslavila peti rođendan, nije skrivala frustraciju.

"Sve se na ovom svijetu potpuno zatvorilo", kaže djevojčica dok joj glas podrhtava te nabraja: "Kamion sa sladoledom ne vozi. Ne možemo nikamo ići! Čak ni u McDonald's, koji je moj omiljeni restoran."

Na to joj je njezin tata pokušao objasniti kako može otići u McDonald'sov drive-in automobilom, ali se ne može igrati na njihovom igralištu.

"To je zbilja frustrirajuće! Dosadno je samo proći kroz drive-in. Kada bismo se igrali na igralištu, ne bi bilo dosadno", plačući objašnjava ona.

Snimka je nastala nakon što su roditelji ovu djevojčicu obavijestili da jedno vrijeme neće moći trenirati ples, a ona je čak sedam minuta vodila monolog kako bi iskazala svoje neslaganje sa situacijom koja je zahvatila cijeli svijet. Nakon otprilike tri minute njezin je tata shvatio da to mora zabilježiti kamerom.

"Blake je uvijek otvorena, ali ovo je bilo nešto drugačije", rekao je McLennan koji nije očekivao da će ovaj video postati viralan.

Cijela obitelj je iznenađena pozitivnim reakcijama koje su izazvali, a mnogi su priznali kako se osjećaju baš poput Blake.

Pročitajte više