Dostavljač ostavio paket na kolicima u kojima je bila beba: “Skoro ste ga zgnječili"

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U SKANDINAVSKIM zemljama nije neobično vidjeti kako dijete spava u kolicima na svježem zraku. Bez obzira na vremenske (ne)prilike, bebe spavaju vani jer se vjeruje da je to dobro za zdravlje. To je također preporuka medicinskih sestara i primalja u tim zemljama.

Tako je jedna majka u Švedskoj ostavila svoje dijete da spava u kolicima ispred kuće, a baš tada je došao dostavljač i na kolicima ostavio paket težak 10 kilograma. Muškarac nije bio svjestan da je u njima dijete, koje je srećom prošlo bez ozljeda, piše Fenix-magazin. A cijela situacija razljutila je majku, koja je incident prijavila dostavnoj službi pa na kraju ostala dirnuta isprikom dostavljača.

"Paketom od 10 kilograma skoro ste zgnječili bebu koja je spavala i nije vas sram", napisala im je. 

Dostavna služba je za švedske medije objasnila kako je dostavljač potresen nemilim događajem.

"Kad nitko nije otvorio, vozač je htio staviti paket ispred vrata. Ali pomislio je da je tlo previše mokro te da bi kolica bila praktičnija. Nije vidio bebu. Majka nas je odmah pozvala i odmah smo kontaktirali vozača kojem je bilo jako žao zbog svega. Odvezao se natrag do žene i ispričao se cvijećem i čokoladama. Također je želio znati kako je dijete, plakao je", rekao je glasnogovornik dostavne službe za portal Aftonbladet.

Nakon što se dobavljač ispričao majka bebe je poslala poruku tvrtki i zahvalila na isprici.

"Dostavljač je osobno došao s čokoladama, cvijećem i plišanim životinjama. Skoro je zaplakao kad je ugledao moju bebu i želio se uvjeriti da mali dobro jede i da smo dobro. Hvala", uzvratila je majka dirnuta brigom dostavljača za njezino dijete.

Pročitajte više