Doznali smo što će George i Charlotte raditi na vjenčanju princa Harryja

Foto: Splash

BEZ obzira gdje pošli, što radili i koju ulogu imali, princ George i princeza Charlotte uvijek će biti u središtu pozornosti.

No, hoće li tako biti i na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i zaručnice Meghan Markle zakazanom za proljeće sljedeće godine?

Naravno da će biti!

Barem u jednom dijelu ceremonije.

Prema izvješćima kraljevske obitelji, princ George zadužen je za nošenje prstenja, dok će dvogodišnja princeza Charlotte biti djeveruša koja će svoju strinu odvesti do oltara u St George’s Chapel u Windsoru.

"Vjenčanje će biti obiteljski događaj", rekao je glasnogovornik palače, "pa možete očekivati ​​da će obitelj biti uključena u ceremoniju."

To naravno nije nikakvo iznenađenje, kao ni činjenica da bi princu Harryju vjenčani kum trebao biti upravo njegov brat, princ William, no još je uvijek upitno hoće li na vjenčanju sudjelovati vojvotkinja Kate koja bi treću kraljevsku bebu trebala roditi neposredno prije vjenčanja.

Javnost zbog toga nagađa da se vojvotkinja možda uopće neće pojaviti na vjenčanju ili će stići u društvu prinove.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kraljevsko vjenčanje, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: kraljevsko vjenčanje.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više