Drew Barrymore dijeli savjet o roditeljstvu koji joj je promijenio život

Foto: EPA

Poznata glumica i majka dvije kćeri, Drew Barrymore, nedavno je u svojoj emisiji razgovarala sa psihologinjom Alizom Pressman. Tijekom razgovora, Barrymore se osvrnula na to kako joj je Pressman prethodno pomogla razumjeti kako podržati kćer Olive usred jednog izazovnog razdoblja.

"Ti si promijenila moj život. Moja kći Olive (11) prolazila je kroz jednu fazu prije mnogo godina. Kad god bi se ona uzrujala, ja bih stalno pokušavala biti uz nju i činiti sve što mogu da je utješim", rekla je glumica u emisiji, a prenosi TODAY.

Priznala je da je shvatila kako je to bila posljednja stvar koju je njezina kći trebala ili željela od nje. Zatim je spomenula savjet koji je dobila od psihologinje.

"Rekla si mi: 'Uđi u sobu i samo reci: Razumijem da trenutno kroz nešto prolaziš. Ovdje sam, s druge strane vrata i čekam te. Kad budeš spremna, ja sam tu'", podijelila je Barrymore. Pressman se nadovezala na Barrymoreino iskustvo: "Mislim da se toliko bojimo velikih osjećaja da ih želimo popraviti. Ali osjećaji nisu opasni."

"Ovaj mi je savjet pomogao da ostvarim najbolje rezultate u roditeljstvu", zaključila je Drew Barrymore.

Pročitajte više