Evo kako je profesor reagirao na studenta koji je na predavanje došao s djetetom

Foto: Facebook

NATHAN Alexander profesor je matematike na Morehouse fakultetu, jednoj od najboljih visokih škola za Afroamerikance u SAD-u, a koji se vjerojatno ni nadao nije da će njegova reakcija izazvati oduševljenje na društvenim mrežama.

Naime, jedan od njegovih studenata, Wayne Hayer, na predavanje omiljenog je profesora morao doći u društvu svoje petomjesečne djevojčice jer ju taj dan, nažalost, nije imao tko pričuvati. 

Djevojčicu inače čuva majka u vrijeme Wayneovih predavanja, no ovog puta malenu je Asadu morao povesti sa sobom. Iako je zbog toga bio pod stresom, sjetio se razgovora s profesorom Nathanom koji mu je jednom rekao da kćer, ako ikada bude imao problema s čuvanjem, slobodno povede na predavanje. 

"Imao sam torbu s knjigama i bebu u nosiljci, izgledao sam kao kakav luđak. Kad me profesor vidio, poželio nam je dobrodošlicu otvorenih ruku", ispričao je Wayne.

Isprva su Wayne i malena Asada sjedili zajedno, no mladi se tata nije mogao koncentrirati na zadatke, stoga mu je profesor ponudio jednostavno rješenje:

 "Držat ću je ja kako biste mogli zapisivati bilješke", ponudio je studentu pomoć nakon čega je Hayer nosiljku s malenom Asadom skinuo sa sebe i stavio je na svog profesora.

Nesvakidašnja je situacija ubrzo završila na društvenim mrežama i postala hit!

"Ne razmišlja se dovoljno o studentima roditeljima i kako im pomoći uskladiti te dvije važne obaveze. Briga za zajednicu jako je važna. Želim svijet u kojem će se ljudi poput Waynea osjećati spremno za svoje ispite unatoč brizi za djecu. Svi im moramo pomoći", poručio je profesor.

Eh, kad bi ih više razmišljalo tako...

Pročitajte više