Fotografija žene koja radi na blagajni s novorođenom bebom užasnula je internet

FOTOGRAFIJA prodavačice koja radi i istovremeno brine o svojoj novorođenoj bebi šokirala je ljude na internetu. Prvotno se pojavila na Facebooku, a potom i na Redditu.

"Neki dan sam u trgovini vidio ovu ženu. Ona je blagajnica. I brinula je o svojoj bebi toliko strpljivo, toliko dobro i s puno ljubavi. Dok je radila", piše u opisu osobe koja je zatekla ovaj prizor, fotografirala ga i podijelila ga s drugima. 

Dodala je i da je žena savjesno i brzo obavljala svoj posao, unatoč tome što je u naručju držala dijete i hranila ga bočicom mlijeka. Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u SAD-u.

"Tražili smo dopuštenje za snimanje fotografije jer smo željeli dati motivaciju drugim mamama, a ovoj ženi priznanje", zaključak je objave koja je drugima bila sve samo ne motivirajuća. Mnogi smatraju da je tužno da su neke majke prisiljene raditi čak i kad okolnosti nisu idealne.

"Osjećam se baš loše zbog te žene. Ne mogu zamisliti koliko je težak njen život", "Nadam se da neće imati problema jer je ova fotografija postala viralna", "Ovo nije motivacija. Ovo dokazuje da neki nisu dovoljno plaćeni da bi si priuštili čuvanje djece", "Ovo nikako ne smije biti norma, već upozorenje da takve stvari ne bismo smjeli dopustiti", pisali su.

Pročitajte više