Gemma Atkinson oduševila fanove nevjerojatnom transformacijom nakon porođaja

POZNATA glumica oduševila je obožavatelje transformacijom nakon rođenja kćeri Mije koju je na svijet donijela 4. srpnja 2019.

Na Instagramu je objavila tri fotografije kojima je prikazala svoje tijelo u petom mjesecu trudnoće, šest tjedana nakon porođaja te zatim i 15 tjedana nakon rođenja kćerkice Mije.

34-godišnjakinja se smiješi na sve tri fotografije, a na posljednjoj ponosno drži svoju kćer.

"Drago tijelo, hvala ti. Pomoglo si u odrastanju moje kćeri, hranilo je i postalo snažno kada se trebala roditi. Moja transformacija ima još veću svrhu sada kada je Mia tu. Ja sam joj uzor", napisala je.

Impresivnu transformaciju je postigla zdravom prehranom, a jednom tjedno se počastila i "lošom hranom", odnosno pizzom ili tortom od sira.

Osim što sada vježba i pazi na svoju prehranu, to je činila i u trudnoći. U četvrtom mjesecu trudnoće Gemma je objavila videozapis kojim je pokazala da izvodi lagane vježbe.

"Još uvijek sam ograničena kad su neke vježbe u pitanju s obzirom na to da sam rodila carskim rezom, ali raditi nešto je bolje nego ne raditi ništa. Počela sam s kardiom osam tjedana nakon porođaja, a prošli tjedan sam odradila prvi trening u teretani. Bilo je naporno i morala sam se vratiti osnovama, ali nakon toga sam se osjećala odlično", napisala je Gemma.

Iako joj je prvi trening bio naporan i osjećala se tjelesno slabom, mentalno je bila jaka.

"Kad mi postane teško, samo se podsjetim da sam sada majka. I to dobra majka. Osjećam se sretno i to je ono što me tjera da idem naprijed", riječi su kojima je zaključila svoju objavu.

Pročitajte više