Glumica objavila savjet majkama koje se muče s dojenjem, žene joj zahvaljuju

OLIVIA MUNN se još navikava na majčinstvo, ali rado dijeli roditeljske savjete drugim majkama na Instagramu. Svojedobno je govorila o tome koliko se bori s dojenjem, a nedavno je objavila video koji je njoj pomogao i odlučila ga je proslijediti dalje.

Obratila se majkama koje se bore s niskom produkcijom mlijeka, a na videu se može vidjeti kako anonimna majka dijeli sve načine na koje je pokušala izaći na kraj sa svojim malim zalihama mlijeka, uključujući "savjetnike za dojenje, čajeve za dojenje, jastuke za dojenje, masti za bradavice". Čak je i nosila uređaj napunjen adaptiranim mlijekom i cjevčicama zalijepljenim za svoje bradavice kako bi mogla stimulirati proizvodnju mlijeka dok svojoj bebi daje hranjive tvari koje su joj potrebne.

Dalje je rekla da je konačno odlučila pustiti to i prestati se toliko truditi. "Dojenje je dobro", objasnila je u videu na kojem je dojila sina, dodajući kako je sina hranila i bočicom. "A dobro je i adaptirano mlijeko."

To je trik koji je Munn podijelila. Dobar podsjetnik da je u redu hraniti svoju bebu na bočicu i da se malo odmorite.

Druge su mame uz njezin video podijelile svoju zahvalnost pišući poruke poput: "Oh, i ja sam imala tu napravu!!! Koristila sam je jednom. Mliječna formula je spasila mene i mog sina."

"Hvala na dijeljenju! Rodila sam sina prije sedam tjedana i mlijeko mi još uvijek ne dolazi. Hvala Bogu na mliječnoj formuli i što je mom sinu pružila ono što ja ne mogu."

Pročitajte više