Na polovici trudnoće: Hilaria Baldwin pozirala u donjem rublju i pokazala trbuh

SLAVNI par Alec i i Hilaria Baldwin unatoč pobačajima nisu odustali od petog djeteta. Naime, u samo sedam mjeseci Hilaria je pobacila čak dvije bebe, a četiri mjeseca nakon posljednjeg spontanog pobačaja otkrila je da je opet trudna. Samo nekoliko dana nakon objave sretnih vijesti, ova instruktorica joge pokazala je trudnički trbuščić, a otkrila je i s kojim se simptomima trudnoće već suočila.

Podsjetimo, par je otvoreno govorio o pobačajima i svemu što s njima dolazi pa je tako Hilaria podijelila i video u kojem je otkrila kako je njihova kći reagirala na tužne vijesti.

Srećom, kako se čini, ovoga puta je sve u redu s trudnoćom, a slavna mama je otkrila i da je već na polovici puta pa je pozirala odjevena samo u donje rublje te se pohvalila trudničkim trbuhom.

Nije nedostajalo komplimenata na račun njezinog izgleda, a mnoge je zanimalo stiže li u obitelj Baldwin djevojčica ili dječak. Ipak, zasad odgovor na to pitanje nisu dobili.

Podsjetimo, par već ima četvero djece, najmlađeg Romea, šestogodišnju Carmen Gabrielu, četverogodišnjeg Rafaela Thomasa te trogodišnjeg Angela Charlesa.

Pročitajte više