Holivudski ljepotan čeka svoje prvo dijete u 54. godini života

Foto: Splash/Instagram

KONAČNO da se i njemu malo popuni kuća!

Holivudski ljepotan John Stamos, poznat po ulozi ujaka Jesseja Katsopolisa iz humoristične serije "Puna kuća", čeka svoje prvo dijete te će u 54. godini života prvi put postati tata.

Da glumac i njegova zaručnica Caitlin McHugh očekuju svoje prvo dijete, Stamos je otkrio u posljednjem izdanju magazina People zbog čega se odmah našao i na tjednoj naslovnici, a u velikom intervjuu otkrio je neke detalje iz privatnog života.

Tako je priznao da su on i njegova partnerica i prije razgovarali o bebi, ali su "stvari tek sada sjele na pravo mjesto", rekao je te dodao da oboje imaju slične životne stavove i cijene iste životne vrijednosti pa, kad su shvatili kako su lijepo kliknuli, jedan drugome su rekli: "Oh, pa sad bismo mogli imati i obitelj!"

Par se inače zaručio u listopadu ove godine i tada je cijeli svijet svjedočio njegovoj ljubavi. Iako mu je dugo trebalo da je zaprosi, to je konačno napravio u Disneylandu te je romantični video tada objavio i na Instagramu. 

"Onda je na red došla i tema djece", ispričao je te priznao da je temu potaknula njegova 31-godišnja odabranica, a onda se beba "jednostavno dogodila", našalio se i odmah začinio priču još jednom neodoljivom izjavom.


"Pomislio sam da bi bilo bolje kad bismo imali prstenje na ruci prije nego beba dođe jer smo ionako već odlučili vjenčati se, ali sam prije svega nazvao njene roditelje i rekao im svoje namjere, na što su mi samo rekli: "I bolje ti je!"

Tako je pokleknuo još jedan slavni glumac koji dugo nije bio siguran da će mu se djeca dogoditi u životu.

No, sada je i više nego siguran u svoje želje, uostalom, kako kaže aludirajući na svoju ulogu u seriji Puna, odnosno Punija kuća, dovoljno je dugo vježbao za tu ulogu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz John Stamos, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: John Stamos.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više