Hurem je partner napustio dok je bila trudna, no danas je sretna samohrana majka

Foto: Instagram 

MERYEM Uzerli, glumica koja je utjelovila slavnu sultaniju Hurem u poznatoj turskoj povijesnoj sapunici Sulejman Veličanstveni, danas je sretna samohrana majka četverogodišnje kćerkice Lare. 

Njena kći jučer je napunila četiri godine te joj je mama priredila rođendan za pamćenje, što je i bio povod ponovnog zanimanja svjetskih medija. Pogotovo nakon svega što je prošla u svom privatnom životu i zbog čega je zapravo i napustila snimanje serije, kao i Tursku, svoju drugu domovinu.  

Još za vrijeme snimanja serije Meryem je započela ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Canom Atesom, s kojim je i zatrudnjela, a otad je u njenom životu sve krenulo po zlu.

Can nije htio da Meryem zadrži dijete, jer je on već otac dvoje odrasle djece i smatrao je da će im dijete pokvariti sve dobro što su imali u vezi. Tada su za nju počeli problemi koji su se ubrzo pretvorili u tešku depresiju, zbog koje je napustila Tursku i vratila se u Berlin na liječenje gdje je na koncu i rodila svoju mezimicu. Djevojčicu zbog koje su problemi počeli, a koja je na koncu uspjela pomoći mami da stane na svoje noge i prebrodi sve svoje životne brodolome.  

Iako je u međuvremenu imala i nekoliko prolaznih ljubavnih veza, čini se da je najčvršća veza u njenom životu upravo ova koju ima sa svojom kćeri. 

Njoj je podredila život, a kako se pohvalila na Instagramu, gdje redovno objavljuje fotografije iz privatnog života s Larom, jučerašnji je dan podredila maksimalnom uživanju i savršenoj tematskoj rođendanskoj zabavi koju je pripremila sama.  

Lara je svoj 4. rođendan proslavila u društvu Minnie Mouse u koju su bile odjevene obje, a za dodatno iznenađenje svojoj jedinoj ljubavi naručila je i pravu Minnie, gošću kojoj se Lara jako obradovala.  

Pročitajte više