Ignorirao je mamu jer je upoznao novu ljubav svog života

Screenshoot: Facebook 

MOŽEMO li vam malo uljepšati ovo sivo jutro jednim neodoljivim videom? Tema - prvo upoznavanje malog brace koje je već rastopilo mame diljem svijeta. 

Sjećate li se trenutka, ako ste ikada bili u takvoj situaciji, kada je vaše starije dijete po prvi put ugledalo svog malog brata/sestru? Djeca su u takvim situacijama prilično zbunjena, nekako ne znaju kako će prići bebi i koga će prvog zagrliti - mamu ili tu malu štrucu? Neka su djeca čak i ljubomorna pa svoju mamu ne žele prepustiti nikome, čak ni tom malom "smetajućem faktoru". 

Ali ovaj maleni definitivno nije takav. Njegova reakcija kada je prvi put upoznao svog mini brata stvarno će vas raznježiti na najjače. 

Od trenutka u kojem je, odjeven u majicu s natpisom "Big Bro", umarširao u sobu, njegov se pogled jednostavno prikovao na tog dugo očekivanog brata. Mamu je pogledao tek toliko, dao joj pusu i kratak zagrljaj, ali njegove ručice nisu puštale malog bracu. Tako ga je nježno mazio, gledao s ogromnim divljenjem, a mamu - paaa... mami je dozvolio da ga stavi sebi u krilo i stisne uz sebe. A čak i kada je pokušala porazgovarati s njim, kada mu je rekla da joj je jako nedostajao, maleni jednostavno više ništa nije ni vidio ni čuo. Dogodila mu se ljubav na prvi pogled, ljubav koju nije pomutio niti bracin plač. A znate i sami kako djeca inače jako vole svoju braću, ali samo dok su mirni, tihi i dok ne uzimaju njihove mame i igračke. Ali ne i ovaj "veliki brat".

 

Pročitajte više