Izmišljen pametan kondom budućnosti

Foto: 123rf/Instagram

DUGI, dugi, dugi niz godina nije dolazilo do neke veće revolucije u proizvodnji kondoma.

Dodavani su okusi, boje, teksture, ali sada konačno predstavljamo nešto novo – nešto za što se proizvođači kunu da će donijeti novu revoluciju u seksu i sigurnosti jer novi su kondomi bolji i sigurniji no ikada.

Divna je to vijest za sve parove koji ne žele bebu i žele se zaštiti jer vjerujemo da ste svi barem jednom imali paniku kada je kondom puknuo kada nije (naravno) trebao, da je skliznuo ili se teško navlačio baš u trenutku kada je seksualna napetost bila na vrhuncu.

Zato su Šveđani iz tvrtke Lelo smislili super kondom budućnosti koji je samo naoko isti kao kondomi kakvi se proizvode već zadnjih sto godina.

Njihovi su kondomi jednostavno puno puno elastičniji, napravljeni su od lateksa s uzorkom saća koji mu daje veću elastičnost i čvrstoću. A s obzirom da je fleksibilniji od starih kondoma, lakše se navlači, ali i lakše, bolje prianja, pa ne postoji bojazan da će tijekom seksa spuziti.

Uostalom, pogledajte što se sve s njim može. 


A kako govore proizvođači – nova struktura njihovih Lelo kondoma ne pružaju samo veću sigurnost već i puno bolji užitak.



Doduše, jedini užitak zasad nije njihova cijena (od 10 do 35 dolara, ovisno o pakiranju), ali tko voli, nek izvoli. Zar ne?

Safe sex vam želimo!
 

 

 

Pročitajte više