Jax i Reddy priredili su nam i nastavak - sad su stvarno isti!

Foto: Facebook

NAKON što je priča o ovoj dvojci najboljih prijatelja, Jaxu i Reddyju, izašla u javnost, i nakon što je priča o njihovim frizurama razdragala "publiku", slijedi i nastavak priče.

>>>Nevina izjava ovog mališe krije toliko istine u sebi, iako ćete joj se i svi sigurno smijati<<<<

"Sada su isti. Nadam se da će svijet nešto naučiti iz nevinosti ovih dvojce dječaka. Za njih boja kože ne znači baš ništa. Oni su najbolji prijatelji i to je jedino važno!", napisala je mama malog Jaxa uz fotku na kojoj njih dvojca konačno izgledaju potpuno isto, i sada se mogu bez brige zamijeniti, a da baš nitko ne skuži razliku.


To je ono što njih brine - kako da sada ovako skroz isti zeznu voljene ljude oko sebe.

"Iako sam nakon što je naša priča preplavila internet rekla sam Jaxu da ga ipak radije ne bih ošišala kao Reddyja. Bojala sam se da ima malo preveliku glavu za takvu "nulericu", ali na kraju sam morala popustiti. Čak su i na šišanje njih dvojca morala ići zajedno, a tamo su nam tek priredili pravi mali show. Čim se Jax ošišao, njih su dvojica zamijenili mjesta i zezali nas da sada ne znamo tko je tko.", napisala je mama u postu uz fotku ovih identičkih dječaka.


Vi mislite da nisu isti? Ma zapravo, što god mi mislili, njih dvojica doista jesu potpuno isti. Zato i jesu dva nerazdvojna prijatelja.
 

Pročitajte više