Jednostavan trik Julie Roberts kojim je osigurala da djeca nisu stalno na mobitelu

Foto: Profimedia

GLUMICA Julia Roberts u nedavnom je intervjuu otkrila jednostavan trik kojim je osigurala da njezini tinejdžeri ne provode cijelo vrijeme na mobitelima. Vrlo joj je važno da djeca provode kvalitetno obiteljsko vrijeme s njom i suprugom Dannyjem Moderom, zbog čega je uvela određena pravila koja se nisu smjela prekršiti.

"Imali smo neka jednostavna pravila. Imamo stanicu za punjenje telefona i svi mobiteli idu na tu stanicu kad dođemo kući. Nema telefona za stolom", istaknula je Julia u intervjuu za Today povodom izlaska novog filma Leave the World Behind.

Glumica i snimatelj zajedno imaju troje djece: 19-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa (Finn) te 16-godišnjeg sina Henryja. Iako najstarija djeca više ne žive s parom, već su na fakultetu, Julia je istaknula da se nije toliko toga promijenilo u njihovom odnosu. 

U intervjuu je dodala da iznimno poštuje svoju stariju djecu koja su joj dopustila da im i sada bude "ista mama" kao i prije, bez puno tipičnog kolutanja očima, tinejdžerske tjeskobe i drugih smicalica kojih se plaše majke tinejdžera, prenosi Motherly.

Pročitajte više