Još jedna slavna mama otkrila da djecu ne kupa svaki dan: Čekam dok ne osjetim miris

NAKON što su Mila Kunis i Ashton Kutcher otkrili da svoju djecu kupaju samo kad su vidljivo prljava, o toj temi ne prestaju raspravljati roditelji širom svijeta. 

"Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa", izjavila je 37-godišnja glumica. 

"Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla", dodao je njezin 43-godišnji suprug. 

Kutcher i Kunis roditelji su dvoje djece od 4 i 6 godina, a, poput njih, djecu rijetko kupaju još neki slavni roditelji. 

"Kupali smo djecu svaku večer, to nam je bio dio večernje rutine, a onda su se počeli za krevet spremati sami i nas dvoje smo ponekad zaboravili na tuširanje", kazao je glumac Dax Shepard, koji je sa suprugom Kristen Bell gostovao u emisiji The View.

"Ja sam fan mirisa. Kad nanjušiš da smrde, znaš da ih trebaš oprati. To je znak. Nisam protivnica toga što rade Kunis i Kutcher. I sama čekam da osjetim miris kod djece", komentirala je Bell, majka djece od 6 i 8 godina.

Rutinu tih slavnih imena zapravo preporučuju i stručnjaci, koji ističu da pretjerano kupanje može isušiti kožu. Preporučuju da se bebe i djecu do polaska u školu kupa dva do tri puta tjedno, dok je za stariju djecu i tinejdžere dobro da to bude svakodnevno.  

Pročitajte više